Gaudeix de les millors taronges de València directament de l'arbre a la teva casa en 24 hores

Finca: L´Hort de Montanya


Característiques

En L´Hort de Montanya posseïm un pou propi que utilitzem per al reg dels tarongers, pel que no depenem de ningú per a poder regar els camps quan és necessari. Així, els tarongers tenen sempre la quantitat d'aigua necessària en el moment adequat. 

En aquesta zona existeix un micro-clima molt favorable per al cultiu de taronges, sent les temperatures temperades a l'hivern i càlides a l'estiu. Això permet obtenir collites excel·lents i evitar que les taronges es veuen afectades per les gelades de l´hivern.

 


Per a realitzar comandes premi aquí o cridi als telèfons: 96-297-8546 / 902-360-325

Horari d'atenció telefònica: De dilluns a divendres de 9:00h a 19:00h.
Home - Localització - Característiques - Imatges de la Finca - Notes de Premsa - Qualitat - Varietat - Temporades - Imatges - Servei: explicació - Servei: Avantatges - Servei: Particulars - Servei: Regal d´empresa - Contactar - Preus - Manera de pagament - Realitzar comanda - Comanda: Regal d'Empresa - Realitzar comanda per telèfon - Promoció - Promoció 2005 - Promoció 2004 - FAQ: Generals - FAQ: Enviaments - FAQ: Comandes - Links: més fruita - Links: receptes - Links: vins - Links: formatges - Links: restaurants - Links: gourmet