Gaudeix de les millors taronges de València directament de l'arbre a la teva casa en 24 hores


Sóc Lluis Serra, agricultor valencià que al costat de lla meva família vam decidir emprendre en 2002 un nou mètode de distribució de les taronges que conreo. Fins entonces  sempre había venut les meves taronges a un comerciant de fruita, encarregant-se aquest de posar-les en el mercat.


Aquest és el mètode que segueixen tots els agricultors, però durant tot aquest procés les taronges perden qualitat al passar per magatzems i càmeres frigorífiques i al veure's sotmeses als tractaments per a la seva conservació i coloració. 

 

El meu objectiu és oferir les taronges totalment naturals i sense tractaments químics per a la seva maduració, coloració ni conservació. “Les taronges maduren en l'arbre d'una manera natural i les recollim la tarda abans de realitzar el lliurament. Així pot disposar de taronges acabades de recollir de l'arbre dutes directament al seu domicili en 24 hores”.

Tenim taronges Navelines (novembre, desembre i gener), taronges Navel-lane-late (febrer, març i abril) i taronges València-late (Maig i juny), així com mandarines Clementines (octubre, novembre, desembre i gener). 

Aquestes varietats de taronges les servim exclusivament dintre de la seva corresponent temporada de cultiu, ja que el nostre servei es basa a oferir únicament taronges acabades de recollir i madurades en l'arbre. D'aquesta manera la fruita no passa per càmeres frigorífiques i li arriba totalment natural. Per aquest motiu, la quantitat de suc de cada taronja és el doble de les quals es venen en el mercat, a més de tenir molt més sabor. 

En L´Hort de Montanya li oferim taronges naturals conreades en el nostre propi camp. Taronges regades amb aigua natural d'un pou propi. Autèntiques taronges valencianes, ja que el nostre camp està situat Corbera, en la Ribera Baixa de València. Taronges conreades de manera artesanal. Taronges manipulades amb cura en la seva recollida per a no danyar-les. Taronges sense tractaments químics per a la seva maduració, coloració ni conservació. En definitiva, taronges naturals de l'arbre a la seva casa en 24h.

 

        

Notes de Premsa


Per a realitzar comandes premi aquí o cridi als telèfons: 96-297-8546 / 902-360-325

Horari d'atenció telefònica: De dilluns a divendres de 9:00h a 19:00h.
Home
- Localització - Característiques - Imatges de la Finca - Notes de Premsa - Qualitat - Varietat - Temporades - Imatges - Servei: explicació - Servei: Avantatges - Servei: Particulars - Servei: Regal d´empresa - Contactar - Preus - Manera de pagament - Realitzar comanda - Comanda: Regal d'Empresa - Realitzar comanda per telèfon - Promoció - Promoció 2005 - Promoció 2004 - FAQ: Generals - FAQ: Enviaments - FAQ: Comandes - Links: més fruita - Links: receptes - Links: vins - Links: formatges - Links: restaurants - Links: gourmet